Hort gebrat

Com recordareu, fa unes setmanes va fer fred de debò. Quan arribàvem a l’hort al matí, encara marcava -3ºC, un parell de vegades fins a les deu. Per tant, trobar-ho tot cobert amb una capa de blanc es va convertir en una descoberta quotidiana.

Què vol dir per a les hortalisses mateixes? Fins ara, sembla ser que tot, més o menys, va aguantant bé aquestes temperatures hivernals. Només cal que el sol surti, i tot es revifa com si no hagués passat res.

Essent el nostre primer intent de fer hort durant l’hivern – l’any passat teníem només el tros de faves – és també la nostra ocasió de veure si hem triat bé els conreus més adequats per a l’estació.

Sí que tenim ara un rotlle de manta tèrmica per a casos extrems – hem anat tapant algunes coses amb això per protegir una mica, i per comprovar si realment en cal. Tampoc no volem crear un camp de blanc artificial.

En general, la nostra intenció sempre ha estat la de conrear plantes fortes i sanes, i per tant ens va fer molta satisfacció veure que tot no es va morir amb la primera gebrada, encara que es ralentís molt el creixement.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.