Nap: una recepta recomanada

Abans de l’arribada de les patates, el nap havia estat un dels aliments fonamentals a Europa. Es pot consumir cru, si el ratllem, inclòs en amanides. Però és molt més habitual menjar-lo cuit, en sopes i guisats. Les fulles també es poden coure i són perfectament comestibles i molt gustoses.Naps amb formatge

Bulliu els naps, talleu-los per la meitat i buideu-los. Fregiu la polpa de nap que heu extret, conjuntament amb ceba, crema de llet i formatge (el més habitual és emprar formatge blau, però també hem trobat algunes receptes amb camembert. Trieu el que més us agradi). Amb aquesta barreja, farcim els naps; i els cobrim amb una mica de beixamel (feta amb crema de llet, mantega, farina i sal). Per acabar, ho posem al forn a gratinar.

2 pensaments sobre “Nap: una recepta recomanada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.