Presentem el nostre llibre: Boscos i jardins d’aliments

portada libroAra, just a temps per Sant Jordi, ja el podeu trobar a les llibreries.

Us presentem amb molta il·lusió un llibre que hem escrit a partir de la nostra experiència. Està enfocat com a guia pràctica i amb moltes il·lustracions, i recull tota la informació que cal per planificar i tirar endavant el vostre verger, bosc d’aliments o jardí comestible. Per a nosaltres és com un fruit acabat de collir i esperem que per a vosaltres sigui una llavor tot just sembrada.

Os presentamos con mucha ilusión un libro que hemos escrito a partir de nuestra experiencia. Está enfocado como guía práctica y con muchas ilustraciones, y recoge toda la información que hace falta para planificar y desarrollar vuestro vergel, bosque de alimentos o jardín comestible. Para nosotros es como un fruto acabado de recoger y esperamos que para vosotros sea una semilla recién sembrada.

Ja a la venda a moltes llibreries o bé directament a l’editorial La Fertilidad de la Tierra.

Vols fullejar-lo?¿Quieres hojearlo?

 

2 pensaments sobre “Presentem el nostre llibre: Boscos i jardins d’aliments

 1. Bravisimo!!!!! Enhorabuena💜 Un abrazo grande Rocio

  El vie, 9 abr 2021 a las 13:34, phoenicurus () escribió:

  > phoenicurus posted: “Ara, just a temps per Sant Jordi, ja el podeu trobar > a les llibreries. Us presentem amb molta il·lusió un llibre que hem escrit > a partir de la nostra experiència. Està enfocat com a guia pràctica i amb > moltes il·lustracions, i recull tota la informació q” >

 2. Enhorabona Gisela & Mark !!

  Em fa molta il.lusió que l’hagueu pogut materialitzar i que es publiqui ara en um moment gris d’esperances apaivagades. Com sempre si necessiteu la meva ajuda per algún menester ja sabeu que hi podeu disposar.

  Salut i moltes vendes! Carles

  El dv., 9 d’abr. 2021, 13:34, phoenicurus va escriure:

  > phoenicurus posted: “Ara, just a temps per Sant Jordi, ja el podeu trobar > a les llibreries. Us presentem amb molta il·lusió un llibre que hem escrit > a partir de la nostra experiència. Està enfocat com a guia pràctica i amb > moltes il·lustracions, i recull tota la informació q” >

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.