Participació en projectes europeus

Vet aquí dos projectes europeus en els que vam participar i els seus enllaços, on hi trobareu informació interessant. És veritat que molt de temps ha passat mentrestant, i, per tant, ja no és notícia, però ho expliquem breument, això no obstant.

European Permaculture Teachers Partnership

Durant un any i mig, vam estar participant en un projecte europeu molt interessant, que pretenia millorar i diversificar l’ensenyament de la permacultura. Es deia “European Permaculture Teachers Partnership” (EPT).

El projecte en si va tenir una durada de dos anys, i es va acabar a finals de juliol de 2014. Al llarg de set trobades internationals, professors de permacultura d’arreu d’Europa van estar intercanviant experiències, eines pedagògiques, i materials.

Nosaltres mateixos vam poder assistir a dues de les trobades – a Portugal (Vale da Lama) i a Catalunya (Mas Franch) que van ser experiències molt enriquidores.

Encara ara falta traduir bastant de contingut, però si us fa gràcia fer una ullada a la feina que es va fer, ho podeu trobar aquí: http://permateachers.eu/


European Urban Garden Otesha

Per altra banda, prèviament ja vam participar també en el projecte “European Urban Garden Otesha” (EUGO), basat en un concepte similar – és a dir l’intercanvi de coneixements i expèriences, però en aquest cas enfocat a horts urbans.

Vam tenir la possibilitat en aquest cas d’anar a Roma per veure-hi projectes; també ens van visitar molts dels participants durant la seva visita a Barcelona; i al final dels dos anys es va produir aquesta pàgina on trobareu molts exemples concrets de bones pràtiques que s’han experimentat en diversos horts urbans europeus: http://www.eugolearning.org/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.