Actualitat – La xerrada sobre Permacultura

Fa uns dies vam fer una xerrada aquí a Cardedeu sobre permacultura – explicant-ne la teoria bàsica, i il·lustrant-ho amb fotografies d’exemples i projectes pràctics que hem vist i que ja coneixem. Malgrat el fred, que tothom va aguantar amb paciència – tant dins La Fusteria com fora – va anar molt bé.

Aquell mateix cap de setmana vam oferir una sessió pràctica a l’hort, per aquells que hi tenien interès. Les fotos d’aquí sota ensenyen com, en poques hores i amb poc esforç, vam convertir un espai “buit” en un bancal ric i bonic, i a punt per ser productiu, tot fent servir una tècnica de permacultura coneguda com “Encoixinament de Capes“.

L’únic inconvenient és que, tal com ja avisava un article sobre el tema que havíem llegit abans, els altres bancals de l’hort ara semblen encara més nus, comparats amb el nou i la seva muntanyeta de matèria orgànica. A veure si podem anar aconseguint prou materials per repetir-ho a altres llocs.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

One thought on “Actualitat – La xerrada sobre Permacultura

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.