Fotoreportatge del projecte Phoenicurus

Seguint el patró de publicar coses antigues però interessants, al febrer 2013, aproximadament – quan encara feiem les cistelles per la cooperativa de consum – un dels companys (Joanra) va triar el nostre projecte com a tema per un curs de fotografia que va estar estudiant.

En conseqüència, ens va estar acompanyant durant diversos dies per captar una mica l’essència de la vida hivernal d’uns permacultors. Després d’una petita exposició a Barcelona, vet aquí una selecció dels resultats que fa uns mesos es va penjar a la pàgina de l’escola: http://cfdbarcelona.com/ca/trabajo-destacado/juanra-paton-phoenericus/

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.