L’Eixample de Phoenicurus

El nostre hort tenia formes corbes i irregulars i havia anat creixent orgànicament, talment com ho feien les ciutats medievals, el Casc Antic. Durant les últimes setmanes l’hem ampliat, amb uns bancals vigorosos, de línies més rectes, menys entranyables, però més endreçades. Ho hem anomenat l’Eixample.

Avui estem contents perquè ja hem acabat de construir tots aquests nous bancals i, per fi, l’hort és a punt per afrontar l’hivern. Cebes fines s’hi aixequen orgulloses, les cols, les pastanagues, les bledes i remolatxes semblen eixorivides amb el fred, els enciamets i escaroles hi creixen lentament i les primeres faveres i pesoleres hi comencen a treure el cap. Aviat ho faran els alls. Moltes plantetes menudes (porros, més cebes, més fulles…) esperen encara a ser trasplantades. I els calçots són els més vigorosos de tots.

 

 

One thought on “L’Eixample de Phoenicurus

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.