Vet aquí una fava

Dissabte tretze de novembre, celebrarem el primer aniversari de Phoenicurus. Per dir la veritat, a l’hora de fer la primera sembra de faves ara fa un any, no teníem ni idea de com evolucionaria la cosa . Començant amb un tros de 50m2 que ja semblava gegant, probablement no ens esperàvem que a hores d’ara tindríem conreat tot l’espai disponible.

Durant l’hivern, vam continuar el nostre aprenentatge a granges ecològiques per Catalunya, tot i que fent poca activitat hortícola. El març vam crear un hort pels pares d’en Mark. Tornant aquí a l’abril, amb l’energia de la primavera i moltes llavors aconseguides per intercanvis, vam anar sembrant i plantant tant com possible. I així s’ha anat desenvolupant orgànicament Phoenicurus.

Ha estat un any ple – d’observació i experimentació; d’alegria i abundància; d’hortalisses i satisfacció; i, per descomptat, una mica de feina dura. Un any que demostra que no se sap mai el proper camí de la vida. Per cert, com a nota al peu, Phoenicurus l’ocell, el nostre company hivernal, va tornar de la seva estada estiuenca fora, el dissabte 23 d’octubre. És clar, veure’l ens va fer una il·lusió immensa.

Per molts anys, Phoenicurus!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.