Taller de llavors a Phoenicurus

Estem arribant a les darreres activitats de la temporada de primavera a Phoenicurus.
És el moment de recollir els fruits – i les llavors! – de tot el que hem anat sembrant. 

Taller: RECULL LES TEVES LLAVORS

2 de juny – Horari: 18.30 a 20.30h

Voldries no haver de comprar cada any sobrets de llavors amb la incògnita de si sortiran tan bé com apareixen a la foto? T’hauria agradat poder tornar a assaborir aquells tomàquets que l’any passat van sortir tan bons al teu hort? Obtenir les teves pròpies llavors és una tasca relativament fàcil i alhora molt útil i satisfactòria. Els pagesos ho han practicat durant generacions. Per què no aprendre-ho tu? Farà el teu hort més autònom; no dependràs de comprar llavors cada any. A més, amb la teva selecció any rere any, les teves hortalisses cada cop estaran més adaptades a l’entorn concret del teu hort, amb el seu peculiar microclima i tipus de terra.

Porros florits

En aquest taller, aprenem a seleccionar les plantes i fruits més adequats, a extreure’n les llavors i a emmagatzemar-les correctament. Descobrim tot el ventall de les famílies d’hortalisses i l’aspecte inesperadament bell d’algunes de les plantes que se solen collir abans d’arribar a fer llavor.

Llavors de porro que han germinat pel seu compte

Ho organitzem: Esbioesfera i Phoenicurus
INSCRIPCIONS emplenant el formulari o a hort.phoenicurus@gmail.com

Preu: 15€

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.