4.

 Vull crear el meu VERGER (bosc d’aliments)

Tinc un terreny i voldria plantar-hi arbres fruiters o d’altres menes, i combinar-ho amb altres arbustos i plantes, fent un ús el màxim d’eficient del meu espai i alhora reduint esforços…

Apunta’t al curs de DISSENYANT UN BOSC COMESTIBLE. El proper és el 28 i 29 d’abril.

O si ja el tens en marxa, t’interessarà més el curs BOSC D’ALIMENTS: IMPLEMENTACIÓ I MANTENIMENT. La propera edició és el 2 de juny.

Si teniu un terreny, independentment de la seva dimensió, pot ser una molt bona idea reservar un espai per a plantar-hi arbres i plantes que us suposin pocs esforços de manteniment però que, en canvi, us proporcionin aliments, medicines o altres recursos, a més d’un espai de lleure i de bellesa. Un racó de verger (o bosc comestible) pot ser, doncs, una bona idea.

VULL CREAR EL MEU VERGER (bosc d'aliments)
VULL CREAR EL MEU VERGER (bosc d’aliments)

Passejar-vos entre arbres fruiters, collir gerds o móres, espàrrecs, carxofes i plantes poc conegudes; veure créixer plantes aromàtiques, flors diverses; poder, fins i tot, tenir-hi gallines, abelles, etc. Tot combinat en harmonia.

Gaudir-ne és una experiència gratificant però dissenyar aquesta complexitat no és senzill. Així que el curs està pensat per donar-vos bones pistes, estratègies i exemples, que, a més podreu experimentar en directe en el bosc comestible de Phoenicurus.

Organitzen el curs: Esbioesfera de Cardedeu i Hort-Verger Phoenicurus – 10 hores – Preu: 75 € – PROGRAMA I DETALLS aquí. –   INSCRIPCIONS emplenant el formulari d’inscripció o escrivint-nos a hort.phoenicurus@gmail.com.