3.

TINC ACCÉS A UN TERRENY (petit o gran)

i m’agradaria saber què fer-ne: Com repartir-hi els espais? Què plantar-hi? Com alimentar-me’n o com treure’n un rendiment? En resum, què en puc fer que sigui adequat a les meves necessitats…

Et recomanem el curs d’INICIACIÓ A LA PERMACULTURA. La propera edició del curs és el 24 de març.

O, encara millor, apunta’t al curs més  específic de DISSENYA EL TEU ESPAI DES DE LA PERMACULTURA.

 

La Permacultura és una disciplina de disseny. Va néixer fa unes quantes dècades,  intentant buscar una manera de crear espais agraris eficients, autònoms, resilients i diversos, on cada element s’interrelacionés harmònicament amb els altres i amb el conjunt.

L’espai agrari (camp, hort, jardí…) és vist com un ecosistema – del qual els humans també en som part integrant – on cada element ha de poder satisfer les seves necessitats i qualsevol producte ha de ser aprofitat per algú altre. Un sistema on es tanquen cicles i on es redueixen els entrants (i per tant, els esforços i les despeses).

La Permacultura ens dota de processos i d’eines concretes per passar de l’observació del nostre terreny fins a l’acció de crear-hi entorns productius, útils i bonics. El curs ens permetrà descobrir totes aquestes estratègies, veient-ne l’aplicació en el projecte Phoenicurus, que s’ha desenvolupat sota aquest enfocament des de 2009. Un bon lloc on observar i experimentar.

PROGRAMA I DETALLS: Iniciació a la Permacultura  /  Dissenya el teu espai des de la Permacultura –  INSCRIPCIONS emplenant el formulari d’inscripció o escrivint-nos a hort.phoenicurus@gmail.com.

Organitzen els cursos: Esbioesfera de Cardedeu i Hort-Verger Phoenicurus

Vull crear un espai bonic i abundant en UN TERRENY desaprofitat
Vull crear un espai bonic i abundant en UN TERRENY desaprofitat