2.

Tinc GANES DE VIURE d’una manera diferent

que respongui més a les meves necessitats reals, alhora que em permet RECONTACTAR AMB LA NATURA…

Possiblement el curs d’INICIACIÓ A LA PERMACULTURA t’obrirà noves perspectives.   La propera edició del curs és el 24 de març.

O, si tens més disponibilitat, apunta’t al curs més aprofundit de PERMACULTURA A LA PRÀCTICA, que dura tota una setmana.

 

La Permacultura és aplicable a molts àmbits. No és indispensable que tinguis hort, ni jardí, ni terrenys… existeix la Permacultura social, la Permacultura urbana, etc.

La Permacultura ofereix un enfocament global davant l’activitat agrària, però també davant l’entorn i davant la societat.

És, eminentment, una disciplina de disseny, que permet passar de l’observació a l’acció transformadora.

Què és, doncs, la Permacultura? La Permacultura és la concepció i creació de sistemes naturals i humans sostenibles, basada en una profunda observació de la natura, d’on s’extreuen principis de funcionament, pautes temporals i patrons formals.

TINC GANES DE VIURE d'una manera més sostenible
TINC GANES DE VIURE d’una manera més sostenible

Si bé és cert que nosaltres treballem molt especialment el seu vessant aplicat a l’agricultura, la idea de promoure la diversitat, l’autoregulació, la resiliència i l’eficiència en l’ús d’energies i recursos és aplicable a molts àmbits de la nostra vida i de la de les nostres comunitats.

Nosaltres treballem amb aquest punt de vista des de 2009, creant el nostre projecte agrícola autònom però també participant de la vida comunitària, en xarxes de consum responsable, “pobles en transició” i intercanvis de coneixements. Vine, doncs, a agafar idees, a aprendre a dissenyar espais i sistemes i a practicar tècniques concretes a Phoenicurus, durant algun dels cursos de Permacultura.

PROGRAMA I DETALLS: Iniciació a la Permacultura  /  Permacultura a la pràctica INSCRIPCIONS emplenant el formulari d’inscripció o escrivint-nos a hort.phoenicurus@gmail.com  –   Organitzen els cursos: Esbioesfera de Cardedeu i Hort-Verger Phoenicurus